Wie zit er achter QualityCare™?

LEO Pharma is een wereldwijd farmaceutisch bedrijf dat is gericht op de ontwikkeling van geneesmiddelen en therapieën die wereldwijd van waarde zijn voor zowel patiënten als de samenleving.

QualityCare™ wordt volledig gefinancierd en ontwikkeld door LEO Pharma. LEO Pharma werd in 1908 opgericht en is een wereldwijd farmaceutisch bedrijf dat is gericht op het helpen van mensen om een gezonde huidHet weefsel dat de buitenste laag van het mensenlichaam uitmaakt. De huid is het grootste orgaan van het menselijk lichaam. De huid neemt bij mensen ca. 12 - 15 procent van het totale lichaamsgewicht in en heeft een oppervlak van 1,5 - 2 vierkante meter. Omdat er interactie is van de huid met de omgeving, speelt de huid een belangrijke rol in de bescherming van het lichaam tegen omgevingsinvloeden. te krijgen. Als een onafhankelijk, op onderzoek gefundeerd farmaceutisch bedrijf ontwikkelt, vervaardigt en verkoopt LEO farmaceutische producten voor mensen met dermatologische en trombotische aandoeningen in meer dan 100 landen ter wereld.

Bij LEO Pharma zijn we gericht op de ontwikkeling van geneesmiddelen en therapieën die wereldwijd van unieke waarde zijn voor zowel patiënten als de samenleving. Ons doel is de levenskwaliteit te verbeteren van mensen met huidaandoeningen en diegene die kritische verzorging nodig hebben.
Om mensen te helpen betere behandelingsresultaten te verkrijgen en te voldoen aan hun behoeften, luisteren wij naar mensen met huidaandoeningen. We weten dat het niet alleen gaat over de ziekte, maar ook over de mensen die leven met de aandoening en die daardoor worden beïnvloed in hun dagelijks leven. We zijn ervan overtuigd dat medische verzorging meer is dan alleen afspraken, geneesmiddelen en behandelingen.

Uit duizenden gesprekken begrijpen wij de emotionele en psychologische uitdagingen van een leven met een huidaandoening. Gecombineerd met onze medische expertise en wetenschappelijke kennis hebben wij QualityCare™ ontwikkeld, een gratis en vertrouwelijke ondersteuningsdienst die u persoonlijke informatie, waarde en ondersteuning biedt tijdens alle fasen van een ziekteproces. Het doel van ons initiatief is mensen in staat te stellen hun problemen aan te pakken en hun huidaandoening onder controle te krijgen.

Surf naar www.leo-pharma.com voor meer informatie en persmateriaal om te downloaden.